«Είμαι πάρα πολλά για να μην είμαι τίποτα και πολύ λίγος για να είμαι κάτι»… * * * * * «Ψάχνω να βρω λέξεις… που να "αγγίζουν" κι αγγίγματα που να μιλούν»…

14 Δεκ 2006

Ροναλντίνιο ένας μάγος

Ο Ροναλντίνιο είναι ο πλέον προικισμένος ποδοσφαιριστής της εποχής μας. Είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Μπορεί να κάνει μαγικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο με μια ευκολία που σε κάνει ν’ απορείς.
Ποιος, άραγε, δεν χαίρεται τη σπιρτάδα, την τεχνική ή και τις διαβολικές επινοήσεις του; Ποιος δεν θαυμάζει αυτή την ικανότητά του να σπάει τα συστήματα και να κατεδαφίζει τις τακτικές των αντιπάλων; Ακόμα κι όταν δεν είναι σε φόρμα, μια ενέργειά του αρκεί για να ξεσηκώσει την κερκίδα. Ποιος δεν παραδέχεται την απαράμιλλη τεχνική του και τη χαρά της ιδιότροπης κίνησής του με τη μπάλα στα πόδια; Όταν οι άλλοι χτυπάνε και παιδεύουν τη στρογγυλή θεά, εκείνος χορεύει αρμονικά μαζί της, τη χαίρεται και τη... λατρεύει. Πως εκείνη να μην τον τιμήσει, χαρίζοντάς του την εύνοιά της;
Κι εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, έρχεται το πρωτοφανές αριστούργημα γκολ του Ροναλντίνιο σ’ ένα πρόσφατο αγώνα με την Βιγιαρεάλ (4-0) για να μας αφήσει άφωνους.
Σας αφιερώνω λοιπόν (όσοι δεν έτυχε να το δείτε) το καταπληκτικό αυτό γκολ απλά και μόνο κάνοντας κλικ εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=URiK7vbrXQI
Μόνο δώστε λίγο χρόνο να φορτώσει καλά το βιντεάκι κι ακόμα θα δείτε πως ο καλός φίλαθλος, στο τέλος, επιβραβεύει τα ωραία.

Mithymnaios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραίες που ’ναι οι αγκαλιές κι ας ζωγραφίζονται μόνο με λόγια...
Σας ευχαριστώ!