«Είμαι πάρα πολλά για να μην είμαι τίποτα και πολύ λίγος για να είμαι κάτι»… * * * * * «Ψάχνω να βρω λέξεις… που να "αγγίζουν" κι αγγίγματα που να μιλούν»…

19 Νοε 2013

7 χρόνια Μηθυμναίος

Άρχισε σαν σκέψη μια Κυριακή πρωί. Ήταν 19 του Νοέμβρη, σαν σήμερα, το 2006, όταν άρχισα να το ψάχνω, ήθελα «να δοκιμάσω τις αντοχές μου». Κι όταν άρχισε να νυχτώνει, οι όποιοι αρχικοί ενδοιασμοί μου, είχαν ξεπεραστεί. Η απόφαση στην αμφιβολία: Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα… ήταν φυσικά, τώραΤο παραπάνω ήταν ο τίτλος της πρώτης ανάρτησης αυτού εδώ του ιστολογίου ή blog, αν θέλετε.    
Από τότε πέρασαν 7 χρόνια! Απίστευτο! Κι όμως…

Κάπως έτσι, ή μάλλον έτσι, άρχισε η πορεία του Μηθυμναίου, που ασθμαίνοντας κι αγκομαχώντας, τράβηξε την ανηφόρα για να γίνει  και να παραμείνει από τότε μέλος αυτής της παράξενης φυλής του διαδικτύου, της φυλής των blogger.
Μέσα από εδώ, έδωσα όσα είχα να δώσω προσφορά στη γενέτειρά μου, την αγαπημένη μου Μήθυμνα. Γι’ αυτήν φτιάχτηκε, άλλωστε, άσχετα αν στην πορεία... λοξοδρόμησε.
Έγραψα, σ’ αυτά τα εφτά χρόνια και τα διάφορα δικά μου. Το έκανα διαλέγοντας τις πιο όμορφες λέξεις της καρδιάς και τις σωστές του νου. Σ' αυτές ακούμπαγα τις ευαισθησίες μου. Τις φίλιωνα με το συναίσθημα, να ταιριάζουν, και σαν γλυκό του κουταλιού «κερνούσα» τους αναγνώστες, τους επισκέπτες και τους φίλους. Ήταν όσα είχα κρυμμένα –και καλά φυλαγμένα– μέσα μου. Αυτά που ξέφευγαν από την ψυχή μου κι αποτυπώνονταν εδώ. Τα αράδιαζα μπροστά σας κι ήταν σαν... εξομολόγηση, έτσι το πρόσταζε η καρδιά!
Μοίρασα, όσα κατά τη γνώμη μου, θα ήταν ενδιαφέροντα γι’ αυτούς που πέρναγαν από τούτο το στέκι. (Έχω ένα «κόλλημα» με το ρήμα «μοιράζομαι»). Αυτό είχε και συνεχίζει να έχειμια ιδιαίτερη αξία για μένα.
Και το πιο σπουδαίο… ήταν οι τόσοι φίλοι και φίλες που πέρασαν, κατά καιρούς, ν’ αφήσουν το «κάτι» τους εδώ. Τον καλό τους λόγο. Κι ήταν αυτή η επικοινωνία αιτία που τους γνώρισα και τους έκανα δικούς μου ανθρώπους. Ναι, πιστέψτε με, είστε όλοι εσείς οι δικοί μου άνθρωποι (μπορώ να πω και σε πρώτο βαθμό συγγένειας… Τόσο πολύ!). Το λέω και το εννοώ!

            Έχω να πω και τούτο: Κάποιες φορές, γυρίζω και ρίχνω ματιές προς τα πίσω, στα περασμένα και διαπιστώνω ότι σ' αυτά τα εφτά  χρόνια, συνάντησα μέσα ’δω, ανθρώπους που μου παρέδωσαν μαθήματα (φιλίας, εκτίμησης, ανθρωπιάς…) αλλά και κάποιους που… μου έγιναν μάθημα.
Μέτρησα και «αναχωρήσεις», μερικοί πέρασαν κι ύστερα χάθηκαν. Χαθήκαμε… Ήταν εκείνοι που από μόνοι τους διέγραψαν τις «αφίξεις» τους… Θα είχαν τους λόγους τους, δεν αντιλέγω, εγώ όμως θα τους θυμάμαι πάντα. Άλλωστε δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να συνταξιδεύουμε όλη τη διαδρομή μαζί. Συμβαίνουν κι αυτά. Τέλος πάντων…

Από χτες, λοιπόν, ύστερα από μια μικρή αποχή, πιάστηκα να το συγυρίσω, ν’ αλλάξω λίγο το ντεκόρ, όπως βλέπετε, ν’ ανοίξω τις πόρτες και να σας δεχτώ με αγάπη ώστε μαζί να σβήσουμε  τα εφτά κεράκια.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε πάντα χαρές στη ζωή σας! 
Εκ βαθέων οι ευχαριστίες μου!





40 σχόλια:

  1. Νεράκι κύλησε οι καιρός ...
    Όσοι βγάλαμε εισιτήριο επιβίβασης, το κάναμε κυρίως για το ταξίδι.
    Για τον καθένα αυτό είχε και διαφορετική διάρκεια.
    Μη ξεχνάς Στράτο ότι πολλούς τους "πιάνει" η θάλασσα και κατεβαίνουν στο πρώτο λιμάνι ή κουλουριάζονται στην κουκέτα τους και δε βγάζουν μιλιά.
    Εσύ να είσαι καλά και να κρατάς τη ρότα σου με πυξίδα την καρδιά και τα όνειρά σου.
    Καλή συνέχεια εύχομαι ολόψυχα.
    Χρόνια πολλά ξάδερφε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου Γιώργη, μακρινέ ξάδερφε, όντως σα νεράκι κύλησε οι καιρός...

      Υπέροχο όλο τούτο που το συνέδεσες με το ταξίδι… και το νόημα που έδωσες είχε, απ’ όσα σχόλια διάβασα, μια συνέχεια στο ίδιο πνεύμα.

      Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ και να είσαι σίγουρος πως με τους «συνταξιδιώτες» μου που γλύτωσαν τη ναυτία και με τη βοήθεια της «πυξίδας» θα χαράξουμε τη σωστή «ρότα» για τη συνέχεια του ταξιδιού.

      Και πάλι σ’ ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Στράτο!!!
    Πολύ χαίρομαι που ξαναγυρίζεις στην ενεργό δράση μ αυτή την ανάρτηση-αναδρομή!
    Να σου ευχηθώ το ταξίδι να συνεχισθεί για πολλά ακόμα χρόνια, όσα αντέχεις κι όσο βαστάει η ψυχή σου.
    Είσαι καλός καπετάνιος, κι εμένα παρόλο που με πιάνει κι αποφεύγω τη θάλασσα,κουλουριάζομαι σε μια μεριά κι έτσι ρουφώντας τρυφερότητα και αλμύρα αναμνήσεων, συνεχίζω αγόγγυστα το ταξίδι. Μοιράστηκες πολλά κι έχεις ακόμα κι άλλα. Αυτά θα περιμένουμε...όσο χρειαστεί.
    Εμείς θάμαστε εδώ κοντά σου,να σβήσουμε όλοι μαζί τα 7 φετινά κεράκια και τα υπόλοιπα
    Νάσαι πάντα γερός και δυνατός και να μοιράζεις απο το περίσσευμα της καρδιάς σου,που τόσο όμορφα κάνεις, διαλέγοντας "τις πιο όμορφες λέξεις της καρδιάς και τις σωστές του νου"!
    Χαρά μου που σε γνώρισα και προσωπικά, και θάθελα να σε φαντάζομαι πάντα, μ αυτό το πλατύ και παιδικό χαμόγελο!
    Με βαθειά εκτίμηση
    Χαρά

    Υ.Γ. Ακολούθησα στη γραφή,το σχόλιο του ξάδελφου παραπάνω,γιατί μ άρεσε και με συγκίνησε με την αλήθεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά, καλή μου φίλη, στο είχα πει ότι θα επέστρεφα και να που αυτό συνέβη με τα γενέθλια του 7χρονου μπλογκ μου.
      Μου άρεσε που το πολύ πετυχημένο σχόλιο του Γιώργη έδωσε έναυσμα ώστε στο ίδιο πνεύμα να είναι και τα περισσότερα σχόλια.

      Πάντως να μην νοιάζεσαι, με γαλήνη θα σαλπάρουμε κι έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα με τις όποιες θαλασσοταραχές. Ετοιμάσου λοιπόν για να σβήσουμε τα κεράκια μαζί.

      Για τα άλλα θέλω να σου πως ότι θα είμαι συνεπής με τις υπηρεσίες που έχω αναλάβει, δηλαδή το «μοίρασμα» και όλα τα άλλα που κατά καιρούς σκαρώνω.
      Καλά να είμαστε, Χαρά μου, κι από εδώ θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε και η διάθεση και το χαμόγελο να παραμείνουν όπως πάντα ήταν: το σήμα κατεθέν μου…

      Χαρούλα σ’ ευχαριστώ για όλα!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα φίλε Στράτο. Θερμά συγχαρητήρια για ό, τι πρόσφερες μέχρι σήμερα και καλή συνέχεια. Βέβαιος ότι έχεις προσφέρει τον καλλίτερο Μηθυμναίο σε φίλους αναγνώστες και γνωστούς, είμαι σίγουρος ότι έχεις εισπράξει την ηθική αμοιβή και ικανοποίησή σου.
    Συνήθως ο καλλιτέχνης είναι ο πρώτος, πρέπει να είναι ο πρώτος, που επιβραβεύει το έργο του κι αυτό σημαίνει ότι επαξίως έχει αποκτήσει τον τίτλο του καλλιτέχνη. Επ’ αυτού δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, κανένα ψεγάδι, καμία υπερβολή στις όλες μέχρι τώρα παρουσιάσεις σου, τις οποίες με έντεχνο τρόπο πλαισιώνεις με λεπτότητα, ευαισθησία και αγάπη και βεβαίως με γοητεία που απορρέει από τη δική σου τεχνική. Καλή συνέχεια φίλε. Αυτή η επίπονη προσφορά σου, θέλει απεριόριστη δύναμη και αντοχή. Κι αυτά τα προσόντα τα έχεις. Γι’ αυτό αναφέρω στις πρώτες αράδες μου τη λέξη «βέβαιος». Και είμαι βέβαιος για όλο τον πλούτο της γραφίδας σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου φίλε Βάιε, Θα μου επιτρέψεις να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τα τόσο θερμά και κολακευτικά λόγια σου ή μάλλον εγκώμια! Ειλικρινά με συγκίνησες!
      Με όλα αυτά που μου γράφεις θα πρέπει ν’ αρχίζω να πιστεύω πως πλέον βρίσκομαι στο σωστό δρόμο. Ίσως πολλά να είναι υπερβολές αλλά, πίστεψέ με τιμούν ιδιαίτερα.
      Πολύ σ’ ευχαριστώ
      Με απεριόριστη εκτίμηση!

      Διαγραφή
  4. έχει κι η σιωπή τα καλά της μερικές φορές, φιλαράκι... :) :)

    να ευχηθώ να τα τριπλασιάσεις και βάλε, αν το νοιώθεις,
    κι όποιος ακολουθεί σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς κέρδος ψυχής θα είναι,
    χωρίς ανταποδοτικό τέλος... :) :)

    την αγάπη μου και τη φιλία μου την έχεις... καλημέρα, πολύχρονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αυτό πιστεύω, αγαπημένο μου Τζεννάκι, πως η σιωπή δεν είναι ακριβώς αυτό που εννοεί η λέξη…
      Σ’ ευχαριστώ για τις ευχές σου.
      Σ’ έχω ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση! Και… το ξέρεις.

      Να ‘σαι καλά!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Στράτο
    Με υγεία και χαρά στη ζωή σου
    Συγχαρητήρια για'αυτά που
    πρόσφερες στους φίλους σου
    τα εφτά χρόνια!!!
    Να είσαι γερός με αντοχές και σκέψη
    να προσφέρεις άλλα εφτά χρόνια!!
    Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Παύλο,
      Πολύ σ’ ευχαριστώ για τις ευχές σου!
      Κι εσύ να είσαι καλά και να έχεις σαν σημαία πάντα τις δυο λέξεις του τίτλου που κοσμούν το ιστολόγιό σου.

      Διαγραφή
  6. Να'σαι καλά Στράτο,να συνεχίσεις το ταξίδι σου για πολλά χρόνια ακόμη! Όσο για τους επιβάτες, έρχονται και παρέρχονται. Άλλοι φεύγουν κι επιστρέφουν, άλλοι ακολουθούν συνεχώς... άλλοι εγκαταλείπουν. Δεν έχει να κάνει πάντα με το καράβι. Ο καθένας κάνει το δικό του ταξίδι κι ενίοτε διασταυρωνόμαστε. Την καλημέρα και τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία σ’ ευχαριστώ!
      Είθε, σ’ αυτό το ταξίδι να έχουμε μόνο γαλήνη ώστε να συνταξιδεύουμε πάντα παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα δίχως να χρειαστεί να το εγκαταλείψουμε.
      Δέξου και τη δική μου καλημέρα, την εκτίμηση και την αγάπη!

      Να 'σαι καλά!

      Διαγραφή
  7. Πάντα το ρήμα "μοιράζομαι" να έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία για σένα, ακόμη και στη σημερινή μας εποχή. Χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Καλλιτέχνιδα, το ξέρεις καλά, πως αυτό το ρήμα μας συντροφεύει.

      Σ’ ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  8. Καλή σου μέρα φίλε μου.
    Χρόνια σου πολλά και νάσαι πάντα γερός και δυνατός.
    Εφτά χρόνια καπετάνιος σ΄ένα πλεούμενο που πρόσφερε τόσα πολλά με τα όμορφα ταξίδια του.
    Γνωριμία αξιόλογη η συνάντησή μας. Προσωπικά σου χρωστάω πολλά.
    Νάσαι πάντα καλά φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντένη καλημέρα και μαζί χίλια μύρια ευχαριστώ για τις ευχές σου!

      Να μη μ’ ευχαριστείς, σκέψου πως πάνω απ’ όλα βάζω τη φιλία και την εκτίμηση.
      Η πορεία έδειξε πως καλά κρατάμε. Και σε παρακαλώ, θέλω να ξέρεις πως όσα κάνω για τους φίλους είναι απλά δική μου θέληση και δεν χρήζουν «ανταποδοτικού τέλους», όπως λέει παραπάνω το Τζεννάκι.

      Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα Στράτο, αν και είμαι νέα επιβάτης του πλεούμενού σου , νιώθω ότι ο κοινός σύνδεσμος μας με κάνει να είμαι ευτυχής που σε γνώρισα και διαδικτυακά και προσωπικά!
    Σου εύχομαι και εγώ λοιπόν χρόνια πολλά στο χώρο σου , εδώ που μοιράζεσαι σκέψεις, συναισθήματα! Με τη γραφή σου μας μεταφέρεις στα δικά σου μονοπάτια και είναι μαγικό να συμβαίνει κυρίως στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε!
    Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ νιώθω, θέλω να ξέρεις, τα ίδια συναισθήματα με σένα. Και που σε γνώρισα και προσωπικά αλλά και το ότι έτυχε να περπατήσουμε στα ίδια μακρινά εκείνα χώματα, δίνουν περισσότερη δύναμη στη φιλία και στην αμοιβαία εκτίμηση.

      Να ‘σαι καλά και να συνεχίσεις να δημιουργείς αυτά τα ωραία σου, αντίδοτο στους χαλεπούς καιρούς μας.

      Πολύ σ’ ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  10. 7 χρόνια?
    και 7 σχόλια; καπου εδω περνώ κι εγω να αφήσω τις εγκάρδιες ευχές μου και να πώ οτι συνταξιδεύω σ΄αυτο το ταξίδι πολυ λίγο χρόνο, αλλα ίσως είναι σαν να μην εχω χάσει ουδεμία ανάρτησή σου κι ας έχω χάσει περιπου τα 6 απο τα εφτα χρόνια σου!όλοι μας ταξιδεύουμε, άλλοι με συνεπιβάτες αλλοι μοναχοί.Σημασία πάντα εχει το ταξίδι! να είσαι καλα για πολλές δεκαετίες ακόμα, είτε μπορώντας να σε διαβάζω κι εγώ είτε όχι...Σ ΄έυχαριστώ για όσα βρήκα σε σένα,στο βλογκ σου εννοώ,για οσα μοιραζεσαι!ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να είναι τυχερό το 7, Βαρβάρα; Μακάρι!
      Αφού με ανακάλυψες εδώ και όχι μόνο, γιατί ξέρω πως διάβαζες τα διάφορα δικά μου και σ’ άλλα μέσα, ανταλλάξαμε βέβαια και τόσα, στον σχετικά λίγο καιρό που έτυχε, τα κύματα του διαδικτύου να μας φέρουν κοντύτερα, οπότε το ταξίδι θα συνεχίσει, εύχομαι με τις καλύτερες συνθήκες.

      Σ’ ευχαριστώ φίλη μου και να ‘σαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  11. Tempus fugit, amigo. Son siete años productivos y te deseo muchos más viento en popa.

    Un abrazo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Es verdad… El tiempo pasa y se va y cuenta no nos damos a veces..
      Gracias amigo!

      Con mis afectuosos saludos!

      Διαγραφή
  12. Φίλε μου Στράτο, Χάρηκα πολύ, που είδα την φλόγα στα κεριά να είναι ζωντανή, να σκορπά γύρω της την ελπίδα, την χαρά και την αισιοδοξία,
    Χάρηκα που γιορτάζεις αυτή την εφτάχρονη επέτειο, “μαζί σου εορτάζουμε κι εμείς” όπου άρχισες την εφαρμογή της σκέψης έξω απ την τρισδιάστατη ύπαρξή μας στο άρμα του διαδικτύου, όπου μας έδειξες κι εμάς, ότι εκτός από αυτά που βλέπουμε υπαρχει και άλλη αίσθηση αυτή που ταξιδεύει στο σύμπαν με ταχύτητα δευτερολεπτων από αποστολέα σε παραλήπτη, όπου καλλιεργείτε η γνώση και η φιλία.
    Καλώς μας ήλθες.
    Welcome
    Bienvenido

    Γαβριήλ Παναγιωσούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία και συγκινητικά τα λόγια σου φίλε. Μου αραδιάζεις τόσα πολλά κι ωραία που δεν ξέρω αν πράγματι μου αξίζουν. Η μεγαλοψυχία σου είναι πάντα στη διάθεση των φίλων σου. Εγώ σ’ ευχαριστώ για τη σοφία των χρόνων σου που, τόσες φορές, μου χαρίζεις. Τα όσα εγώ προσφέρω είναι στο όνομα της φιλίας μας. Τόσα χρόνια…

      Να ‘σαι καλά γερός και δυνατός κι εδώ θα είμαστε για όσο μας αντέχουν!

      Διαγραφή
  13. Σε μια όμορφη γειτονιά,σε μια ζεστή παρέα,με πολλή συμπάθεια και άλλο τόσο τσάι,γίνεται πάρτυ γενεθλίων!
    Να φέρουμε τα λόγια μας σαν δώρα στον εορτάζοντα και να φωνάξουμε σπάζοντας μπαλόνια:
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το λες, Ντίνα μου, διαπιστώνω πως έχεις απόλυτο δίκιο… Οι γειτονιές μας είναι όμορφες, πράγματι, και το κλίμα τους έχει ζέστη, συμπάθεια, κεράσματα. Καλώς όρισες λοιπόν κι αν προτιμάς το τσάι, βάζω τσαγιέρα στη φωτιά, μη σε νοιάζει…

      Ντίνα μου σ’ ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  14. Ας προσθέσω κι εγώ τις ευχές μου για την μακροημέρευση του ιστολογίου, και του ιστολόγου βεβαίως, πάντα με ανοιχτά πανιά και με την ίδια ποιοτική παρουσία. Είθε να βρεθούμε κι από κοντά κάποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα τυπικός, ευγενής και φιλικός εσείς κύριε Παπαγιάννη.
      Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Είθε, συμφωνώ και επαυξάνω να μας βοηθήσουν οι καταστάσεις να βρεθούμε. Πολύ θα το χαρώ, πιστέψτε με.

      Να ‘στε καλά!

      Διαγραφή
  15. Άλλοι λένε 7 χρόνια γάμου, η 7 χρόνια φαγούρα :)
    Εμείς όμως θα λέμε 7 χρόνια ΣΤΡΑΤΟΣ !!!!!
    Να είσαι γερός, χαρούμενος κι ευτυχισμένος και να χαίρεσαι την οικογένεια σου και τα ιστολόγια σου!
    Πάντα μας ενημερώνεις, μας κάνεις να νοιώθουμε δίπλα σου!
    Χρόνια πολλά, λοιπόν, φίλε μου καλέ!
    Την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ λέω 7 χρόνια Μηθυμναίος!!!
      Καλή μου Μάγδα, σ' ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά κι εσύ και πάντα να σε νοιώθω δίπλα μου!
      Δέξου και τη δική μου αγάπη!

      Διαγραφή
  16. Φυσώ τα κεράκια...
    Ας μην είμαι τακτική στα σχόλια ...
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοδεχούμενη κυρία Αντιγόνη (αφήνω το γιαγιά κατά μέρος, γιατί μετά που σας γνώρισα μου πάει καλύτερα να σας αποκαλώ Κυρία…)

      Σας ευχαριστώ για το πέρασμα! Είναι τιμή για μένα.

      Διαγραφή
  17. Χρόνια Πολλά Στράτο μου! Κάθε γενέθλια ν ανάβεις- κι όχι να σβήνεις από ένα κεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου μακροημέρευση των σελίδων σου οι οποίες άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο γιατί είναι υφασμένες από το πιο αυθεντικό υφάδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σ' ευχαριστώ πολύ, Τατιάνα μου! Τα πολύ καλά σου λόγια, θέλω να ξέρεις με τιμούν!
    Εύχομαι κι εγώ να δυναμώνουν οι αντοχές μας στο πέρασμα του χρόνου και όχι μόνο...

    Να 'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έτσι μ' έβαλες και μένα πριν από ενάμυσι χρόνο περίπου σ' αυτή την όμορφη παρέα και πολύ το χάρικα. Σου εύχομαι Στράτο μου καλά γεννέθλια και να είσαι καλά να γιορτάσεις πολλές επταετίες ακόμα. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Δώρα! Να 'σαι καλά!
      Πότε πέρασε βρε παιδί μου ενάμισι χρόνος... Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει..

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη έκανα λάθος, δεν ήρθες πέρσυ το καλοκαίρι, ήταν το καλοκαίρι του 11, άρα 2 1/2 χρόνια και σένα σου φάνηκε πολύ ο 1 1/2. Τι να κάνουμε έτσι περνάει ο καιρός τόσο γρήγορα. Με πολυ αγάπη.

      Διαγραφή
    3. Ο πανδαμάτωρ χρόνος... Καλά να είμαστε κι όλα θα γίνουν κάποια στιγμή.

      Καλό βράδυ, Δώρα!

      Διαγραφή
  20. Στρατο γεια χαρά . Εύχομαι απο καρδιάς να σβήνεις πάντα τα κεράκια με υγεία και χαρα. Να χαρίζει ς τις ευαισθησίες σου σε όλους μας γιατί ιδιαίτερα τουτο το καιρο τις έχουμε όλοι αναγκη. Να είσαι πάντα δημιουργικός και με γραψιμο σου να μας ταξιδεύεις .........Καλη δυναμη μεσα στο χρόνο.

    Γρηγόρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γρηγόρη κοντοχωριανέ μου, σ' ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές και για την τιμή που μου κάνεις να μ' επισκέπτεσαι εδώ. Είθε να μπορούμε να συνταξιδεύουμε σε τούτο το ταξίδι της ζωής και ν' αφήνουμε τα αποτυπώματά μας.

      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή

Ωραίες που ’ναι οι αγκαλιές κι ας ζωγραφίζονται μόνο με λόγια...
Σας ευχαριστώ!