«Είμαι πάρα πολλά για να μην είμαι τίποτα και πολύ λίγος για να είμαι κάτι»… * * * * * «Ψάχνω να βρω λέξεις… που να "αγγίζουν" κι αγγίγματα που να μιλούν»…

18 Αυγ 2013

Aegean Regatta 2013

Η φετινή Ρεγγάτα του Αιγαίου, που αποτελεί πλέον θεσμό για το ναυταθλητισμό των Αιγαιοπελαγιτών, είχε σαν αφετηρία τη Λέσβο και ειδικά τη Μήθυμνα. Έτσι λοιπόν σήμερα 18 Αυγούστου στις 10 το πρωί έγινε η εκκίνηση από το λιμάνι της Μήθυμνας.
Με ούριο άνεμο, τα σκάφη έβαλαν πλώρη αρχικά για τη Λήμνο και στη συνέχεια για τη Σκύρο και θα τερματίσουν στη Σκόπελο*.



Εγώ, βέβαια, αναχώρησα χτες κι έχασα σπάνιες εικόνες, κάποιες που αλίευσα στο διαδίκτυο και σας τις μεταφέρω εδώ.
Ευτυχώς έμειναν πίσω φίλοι κι απ’ αυτούς θα περιμένω να μου στείλουν τις δικές τους.

Ωστόσο, σας παραπέμπω στις Φωτοχυσίες μου όπου μπορείτε να απολαύσετε τις δικές μου φωτογραφίες από τη άφιξη των σκαφών.

* Ο ΣΚΑΪ, ως χορηγός επικοινωνίας της Aegean Regatta 2013, θα μεταφέρει καθημερινά στους ενδιαφερόμενους τα νέα του αγώνα, τα αποτελέσματα, καθώς και όμορφες εικόνες από το σκάφη, τους αγωνιζόμενους και τους υπέροχους τόπους σταθμούς. Με εκπομπές την Δευτέρα  19/8 στις 19.30 και επανάληψη στις 2.00 το βράδυ, την Τρίτη 20/8 έως Παρασκευή 23/8 στις 19.30 και επανάληψη στη 1.00 το βράδυ και το Σάββατο 23/8 στις 19.00 και επανάληψη στη 1.00 το βράδυ, οι τηλεθεατές θα πιάσουν τον παλμό της Regatta του 2013 και θα ζήσουν τις περιπέτειες των ιστιοπλόων που διασχίζουν τις θάλασσες του Αιγαίου!
Την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00, θα προβληθεί το συνολικό βίντεο της διοργάνωσης, το οποίο θα επαναληφθεί και στη 1.00 το βράδυ.


Κι εδώ δείτε 100 φωτογραφίες από το FB του φίλου Στρατή Καμπανά

Κλικ εδώ: Regata 2013 MOLIVOS-LESBOS


6 σχόλια:

  1. Είπα κι εγω!Δεν μου έβγαιναν οι ημερομηνίες.χαχαχα
    Αλλά σε καλοσωρίζω με χαρά όπως χαρούμενη είναι τούτη η πρώτη ανάρτησή σου, Στράτο.
    Καλώς επέστρεψες και μας μαγεύεις για άλλη μια φορά με πανέμορφες εικόνες.
    Θα επισκεφθώ και τους τόπους που μας προτείνεις,όμως ήθελα να σου στείλω πρώτα εσένα το καλωσόρισμα
    Νάσαι καλάάάάάά
    Χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ γαλάζιο Αιγαίο, θα έλεγα το απέραντο το κοσμοπολίτικο Αιγαίο,

    Φίλε μου Στράτο καλώς μας ήλθες,
    Εμείς ακόμα ταξιδεύουμε σε θολά νερά με παλίρροιες και άμπωτης του Ατλαντικού,
    οι φωτογραφίες σου χάρμα οφθαλμών

    χαιρετώ σε

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Χαρά Θ.

    Η πληρότητα στα πλοία της γραμμής ήταν η αιτία να επιστρέψω μια μέρα πριν την εκκίνηση της Ρεγγάτας. Ευτυχώς που κάτι πρόλαβα να απαθανατίσω…
    Σ’ ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κι αν, κάποια στιγμή το αποφασίσεις, να ξέρεις πως θα έχεις ανοιχτές αγκαλιές να σε περιμένουν! Βέβαια εννοώ να είναι καλοκαίρι…

    Να έχεις μια υπέροχη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ pylaros,

    Αχ αυτό το απέραντο γαλάζιο της θάλασσάς μας! Πόσο και πόσοι το έχουν υμνήσει και τραγουδίσει.
    Εσύ έχεις ταξιδέψει και σε θολά και σε καθάρια νερά. Και σε γαληνεμένα και σε φουρτούνες… Τα ξέρεις απ’ όλες τις μεριές.

    Σ’ ευχαριστώ φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΙ ΕΚΛΕΚΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ, Η ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ''ΚΑΛΟΥΔΙΑ'' ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ...ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΘΥΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ''PRIVATE'' ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΕΝΕΝΤΙ...ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ..ΜΕΤΑ ΟΥΖΟΥ , ΠΟΥ Η ΑΛΕΞ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ....ΧΑΙΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέτοιο εγκώμιο, φίλε μου καλέ, τι μας απομένει... Η Αλεξάνδρα κι εγώ σ' ευχαριστούμε από καρδιάς και για τα καλά σου λόγια και για τις ξεχωριστές στιγμές που μας ευλόγησε η συγκυρία να περάσουμε αντάμα, σ' εκείνο το μαγικό τόπο μας.
      Με τα φιλιά και την αγάπη μου!

      Διαγραφή

Ωραίες που ’ναι οι αγκαλιές κι ας ζωγραφίζονται μόνο με λόγια...
Σας ευχαριστώ!