«Είμαι πάρα πολλά για να μην είμαι τίποτα και πολύ λίγος για να είμαι κάτι»… * * * * * «Ψάχνω να βρω λέξεις… που να "αγγίζουν" κι αγγίγματα που να μιλούν»…

7 Ιουλ 2015

Παράκληση...

Αγαπητοί μου φίλοι,

Θέλω να σας ενημερώσω πως, έστω και αργά, αν λάβετε κάποιο μήνυμα από εμένα στα ισπανικά με τίτλο «IMPORTANTE» και την προτροπή να κάνετε κλικ στην ένδειξη, παρακαλώ μην το λάβετε υπ’ όψιν σας και σβήστε το. Το έλαβα κι εγώ από πολύ αξιόπιστο φίλο ξημερώματα Σαββάτου και λόγω του ότι περίμενα από το άτομο αυτό ένα έγγραφο, το άνοιξα δίχως ίχνος αμφιβολίας, φυσικά, με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου στο Gmail. Ύστερα από δυο τηλεφωνήματα που έλαβα κατάλαβα πως ήταν κακόβουλο και έμελε να αρχίσει πορεία και για τις δικές μου επαφές. 
Όπως καταλαβαίνετε δεν είχα τρόπο να σας ειδοποιήσω. Και ενώ μετά από διάφορες κινήσεις κατόρθωσα να επανακτήσω τον λογαριασμό μου, διαπίστωσα ότι χάθηκαν αρκετά μηνύματα και όλες οι επαφές μου και θα πρέπει εκ νέου να τις επαναφέρω και να τις αποθηκεύσω.
Σας παρακαλώ να με συγχωρέσετε αν άθελά μου σας «έμπλεξα» με προβλήματα και θα ήθελα, όσοι διαβάσετε τούτο, να μου στέλνατε, ένα απλό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου για να μπορέσω να σας εντάξω και πάλι στις επαφές μου.

Σας ευχαριστώ

4 σχόλια:

  1. Ευτυχώς εμένα το advirus δεν μου επέτρεψε να το ανοίξω!!!!
    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Νικόλ!
      Ευτυχώς και για να πω την αλήθεια δεν αισθάνομαι και τόσο καλά για την όποια ανωμαλία, έστω και άθελά μου, προξένησα στους φίλους.
      Διαπιστώνω με απογοήτευση, όμως, πως η "Παράκλησή μου" δεν είχε ανταπόκριση...

      Διαγραφή
  2. Στράτο, εγω το έλαβα αλλά σαν που κατέχω...ξένες γλώσσες, χα χα , το..προσπέρασα!Χαίρομαι που εν αγνοία μου, έπραξα σωστά.Τώρα δε, το διαγράφω.
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς!
      Θα επαναλάβω, ωστόσο, ό,τι απάντησα και στη Νικόλ:
      η "Παράκλησή μου" δεν είχε ανταπόκριση.

      Μα δεν τη διάβασε κανείς;
      …θα ήθελα, όσοι διαβάσετε τούτο, να μου στέλνατε, ένα απλό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου για να μπορέσω να σας εντάξω και πάλι στις επαφές μου.

      Διαγραφή

Ωραίες που ’ναι οι αγκαλιές κι ας ζωγραφίζονται μόνο με λόγια...
Σας ευχαριστώ!