«Είμαι πάρα πολλά για να μην είμαι τίποτα και πολύ λίγος για να είμαι κάτι»… * * * * * «Ψάχνω να βρω λέξεις… που να "αγγίζουν" κι αγγίγματα που να μιλούν»…

28 Μαΐ 2008

Μια Μυτιληνιά μαθήτρια στον "τελικό" του διαγωνισμού Χημείας

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ



Καμάρι των γονιών της αλλά και δικό μας η διάκριση της Ουρανίας Χατζηδουκάκη από τη Στύψη Λέσβου και γι’ αυτό της αφιερώνω τούτο το ποστ μαζί με τα συγχαρητήριά μου.

Άλλη μία Μυτιληνιά μαθήτρια, που διακρίθηκε τον Μάρτη στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας, θα διεκδικήσει μια θέση στην Ολυμπιάδα Χημείας που θα πραγματοποιηθεί από 12 ως 21 Ιουλίου στη Βουδαπέστη. Πρόκειται για την Ουρανία Χατζηδουκάκη (μαθήτρια της Β' τάξης του Γενικού Λυκείου Πέτρας), που αρίστευσε στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Χημείας, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου και επιλέχθηκε τώρα μαζί με άλλους τρεις μαθητές της Β' Λυκείου απ' όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχει στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού, οι νικητές του οποίου θα κερδίσουν μια θέση στην Ολυμπιάδα Χημείας. Η δεύτερη φάση του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου στην Αθήνα κι όσοι μαθητές από τη Β' και Γ' τάξη του Λυκείου, που έφθασαν σε αυτό το σημείο, προκριθούν, θα προετοιμαστούν από το Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα. Η Ουρανία νιώθει πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της πρώτης φάσης του διαγωνισμού και αρκετά αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της δεύτερης φάσης. «Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την διάκριση που πέτυχα και ελπίζω να τα πάω εξίσου καλά στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, ώστε να συμμετάσχω στην ομάδα για την Ολυμπιάδα Χημείας. Θέλω πολύ να προκριθώ και θα βάλω τα δυνατά μου για να τα καταφέρω. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να συμμετάσχω σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση», μας είπε η Ουρανία.

Πηγή: ΑΙΟΛΙΚΑ ΝΕΑ

Μηθυμναίος

5 σχόλια:

  1. Καλη επιτυχια στο κοριτσακι μας λοιπον! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια! Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Νίκη είναι ήδη αυτό που είναι.
    Βάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια στο κοριτσι και καλη επιτυχια .Μπραβο της!


    πολλα φιλια Μυθημναιε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπημένε μου φίλε!
    Καλό μήνα!

    Χαίρομαι για τη κούκλα μας!
    Ε..λατρεύω και τη Βιοημεία!!

    Είμαι..όχι καλά..αλλά καλύτερα.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητές μου φίλες, @ δεσποινάριον,@ βανα,
    @ faraona,@ mareld, εκ μέρους της κοπελιάς μας και του φίλου πατέρα της, αλλά κι από μένα, ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραίες που ’ναι οι αγκαλιές κι ας ζωγραφίζονται μόνο με λόγια...
Σας ευχαριστώ!