«Είμαι πάρα πολλά για να μην είμαι τίποτα και πολύ λίγος για να είμαι κάτι»… * * * * * «Ψάχνω να βρω λέξεις… που να "αγγίζουν" κι αγγίγματα που να μιλούν»…

7 Ιαν 2007

... καταπληκτικό και ανθρώπινο

Μια καταπληκτική, κατά την άποψή μου, διαφήμιση είναι αυτή με τον μετάνθρωπο, ένα ανδροειδές του Johnnie Walker, μια από τις πιο εμπνευσμένες διαφημίσεις, που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον δείχνοντας την ατέρμονη πρόοδο του ανθρώπου, τονίζοντας, κυρίως, τα συναισθηματικά ανθρώπινα στοιχεία.
Λέγοντας: «Είμαι πιο γρήγορος από εσένα, πιο δυνατός... Είμαι το μέλλον... Αν μπορούσα να κάνω μια ευχή θα ήθελα να γίνω άνθρωπος. Να νιώσω πως είναι να αισθάνεσαι, να ελπίζεις, να απελπίζεσαι, να αναρωτιέσαι, να αγαπάς... Μπορώ βέβαια να αγγίξω την αιωνιότητα γιατί απλά δεν φθείρομαι. Μπορείς να αγγίξεις την αιωνιότητα απλά κάνοντας κάτι σπουδαίο...».
Ένας μετάνθρωπος δίνει αξία στον κοινό άνθρωπο...

Mithymnaios

Κάντε κλικ εδώ και δείτε τη διαφήμιση:

2 σχόλια:

  1. Ο Μετάνθρωπος, (H ιδέα) ένα εντυπωσιακό κατασκεύασμα του ανθρώπινου νου και είναι αιώνιος δεν αποθνήσκει, σαν τον άνθρωπο.
    Το μόνο μειονέκτημα του, (ίσως και να είναι προτέρημά του) είναι ότι υπακούει στις ανθρώπινες διαταγές = άρα είναι σκλάβος της θνητής ανθρώπινης σκέψης.

    Γαβριήλ Παναγιωσούλης
    Νέα Υόρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραίες που ’ναι οι αγκαλιές κι ας ζωγραφίζονται μόνο με λόγια...
Σας ευχαριστώ!